Utan varandra är vi ingenting och tillsammans är vi allting, det är vi som gör avtryck.

 • Maria Piispanen, Projektledare

  Maria PiispanenProjektledare

  Maria är en kreativ idéspruta med filosofiska drag. På sin väg att skapa nytta för verksamheten och användarna glömmer hon inte bort vikten av goda relationer. En lagspelare som gärna arbetar i tvärfunktionella team.

  Skicka mail +46 70 542 92 16
 • Eva Lena Persson, Projektledare

  Eva Lena PerssonProjektledare

  Eva Lena brinner för det agila synsättet och att utveckla grupper till att bli självgående och effektiva team. Våga göra annorlunda idag det du gjorde igår sammanfattar Yogis filosofi.

  Skicka mail +46 70 290 74 78
 • Niklas Morlin, Säljansvarig

  Niklas MorlinSäljansvarig

  Niklas är den humoristiska, professionella, relationsorienterade och varma lyssnaren som tillbringar sin tid i telefonen och i våra kunders olika mötesrum. Hur han tar sig dit vet ingen, och vi är mäkta imponerade.

  Skicka mail +46 70 509 20 48
 • Peter Axelsson, Managementkonsult

  Peter AxelssonManagementkonsult

  I närmare trettio år har Peter sugit i sig erfarenhet och kompetens. Han ser ständigt världen ur flera perspektiv och hantera komplexitet är hans högerhänthet. Acceptans och nyfiket utforskande är hans signum.

  Skicka mail +46 72 235 88 02
 • Åsa Sikström, Projektledare

  Åsa SikströmProjektledare

  Åsa är en relationsbyggare och glädjespridare med fokus på målet. Medlen är ledarskapet och gruppen. Hon tror på öppen dialog och kreativitet som verktyg till effektivitet.

  Skicka mail +46 72 235 88 04
 • Cecilia Herneheim, Managementkonsult

  Cecilia HerneheimManagementkonsult

  Masarins egen Läkerol ”makes people talk” när hon i återhållen eufori skapar djup i dialogen mellan människor och grupper för att hjälpa dem uppnå sina mål och skapa effektivitet.

  Skicka mail +46 72 235 88 05
 • Björn Tunberg, Projektledare

  Björn TunbergProjektledare

  Lugn, genomtänkt och lösningsorienterad tar sig Björn an sin vardag som projektledare, scrum master, verksamhetsarkitekt eller var det agil coach? Nöjda kunder följer i spåren i alla fall…

  Skicka mail +46 72 552 88 27
 • Karin Edlund, Kravmentor

  Karin EdlundKravmentor

  En social pragmatiker som trivs när hon får möjlighet att omsätta verksamhetens behov till realiserbara lösningar. Hon är helt enkelt ”the kitt” mellan verksamhet och IT.

  Skicka mail +46 70 638 88 22
 • Peter Lindström, Arkitekt

  Peter LindströmArkitekt

  Peter har en djup teknisk bakgrund inom både systemutveckling, integration och arkitektur. Hans blick för helheten och naturliga sökande efter nyttan för verksamheten gör att han ofta används i rådgivande positioner.

  Skicka mail +46 73-280 27 67
 • Tomas Högberg, Arkitekt

  Tomas HögbergArkitekt

  Handlingskraftig analytisk problemlösare innehållandes medmänsklig värme och förnuft och som är en nyfiken teknikentusiast ut i fingerspetsarna.

  Skicka mail +46 70 663 50 60
 • Nina Berlin, Utredare

  Nina BerlinUtredare

  Partikelfysikern som läste kreativ svenska och musik, men hamnade i IT-sfären i 20 år som projekt- och utvecklingsledare, metodutvecklare, kravfångare och verksamhetsutvecklare. Hon är ”doern” som går till botten med att hitta lösningarna.

  Skicka mail +46 73 399 05 59
 • Håkan Wiklund, Utvecklare

  Håkan WiklundUtvecklare

  Håkan älskar nya utmaningar och är en fantastisk hacker. Med stor ödmjukhet och stark passion för både mjuk- och hårdvara hittar han innovativa lösningar på problem i många sammanhang.

  Skicka mail +46 72 232 88 09
 • Emil Nordkvist, Utvecklare

  Emil NordkvistUtvecklare

  En stabil arbetsmyra som levererar långsiktiga tekniklösningar på ett genomtänkt sätt. Emil arbetar gärna agilt i team.

  Skicka mail +46 76 767 51 51
 • Henrik Bengtsson, Arkitekt

  Henrik BengtssonArkitekt

  Barbro Lindgrens ”Dartanjang” framstår som ensidig i jämförelse med vår Henrik. I roller som IT-chef, förändringsledare, arkitekt, projektledare, utbildare, metodutvecklare m fl. Vi tror att han hittat en tidsportal.

  Skicka mail +46 70 560 30 20
 • Marcus Nyberg, Utvecklare

  Marcus NybergUtvecklare

  Det här är Masarins egen ”fnulare”. En driven och fokuserad utvecklare som löser det mesta av teknisk karaktär inom programmering, webb och skidliftar.

  Skicka mail +46 70 633 43 13
 • Jonny Nordin, Utvecklare

  Jonny NordinUtvecklare

  Fingerfärdig språkvirtuos som hanterar pianot lika geschwint som tangentbordet. Med sitt knivskarpa sinne för detaljer lämnar han inget åt slumpen.

  Skicka mail +46 73 080 70 04
 • Johan Herneheim, Managementkonsult

  Johan HerneheimManagementkonsult

  Gestaltare med ett passionerat förhållande till ledarskap, förändringsledning och organisationsutveckling och arbetar som chef, konsult och utbildare – när han inte pysslar med hyss…

  Skicka mail +46 72 235 88 01
 • Daniel Toivonen, Utvecklare

  Daniel ToivonenUtvecklare

  Daniel är den kommunikativa utvecklaren som inte ger sig förrän han förstått verksamhetens behov. Med sitt glada och vinnande sätt är han en omtyckt och leveranssäker medlem i vilket team som helst.

  Skicka mail +46 72 228 43 24
 • Christer Joelsson, Projektledare

  Christer JoelssonProjektledare

  Christer är generalisten med lång erfarenhet från system- och verksamhetsutvecklingen samtliga delar. En relationsbyggare som med humor , elegans och ödmjukhet levererar utan att själv ta plats. Masarins alldeles egna stilikon.

  Skicka mail +46 70 663 43 28
 • Isak Styf, Projektledare

  Isak StyfProjektledare

  Isak är hemvändaren med starkt agilt fokus kombinerat med brinnande teknikintresse . Med sitt lugna och trygga sätt lotsar han med stadig hand verksamheter mot målet.

  Skicka mail +46 70 690 07 08
 • Jessica Nordqvist, Projektledare

  Jessica NordqvistProjektledare

  Jessica, Masarins ”Lucky 21”, är en lugn, trygg och världsvan projektledare med intresse för statistik och sudoku. Nu när ingen i teamet pratar kinesiska och tolkarna trollats bort är det tydligen mycket enklare att kommunicera.

  Skicka mail +46 70 260 01 51
 • Frank Villaverde, Utvecklare

  Frank VillaverdeUtvecklare

  Frank är en vass utvecklare med öppna ögon och öron för nya möjligheter. Han är en fighter som med sin positiva energi lyfter sin omgivning till oanade höjder.

  Skicka mail +46 72 226 98 79