Tillbaka

Masarin åker på CoDe-Conf i Köpenhamn

21 oktober 2019

På måndag den 28/10 är det dags för CoDe-Conf i Köpenhamn och från Masarin kommer Daniel Toivonen och Isak Styf att vara på plats.

Föredragshållare från bland annat IKEA, Migrationsverket, Uber, Microsoft och Verizon kommer att dela med sig av sina perspektiv och erfarenheter från att jobba med kontinuerlig leverans och DevOps. Vi hoppas på att få med oss flera värdefulla lärdomar från föredragen, men som alltid så är minglen där i mellan minst lika viktiga för att knyta kontakter och utbyta erfarenheter med deltagare och utställare.

Nytt för i år är att konferensen är uppdelad i två spår där det ena handlar om kultur och förändring, medan det andra handlar om teknik och verktyg. För oss på Masarin känns det bra att organisatören på det här sättet breddar publiken och visar på hur viktigt det är att man även tänker utanför verktygslådan när man pratar om DevOps.

Lär mer om konferensen på https://www.code-conf.com/2019/code-conf/.

Vi som kommer att vara där

Daniel Toivonen

Daniel är den kommunikativa fullstack-utvecklaren som inte ger sig förrän han förstått verksamhetens behov. Med sitt glada och vinnande sätt är han en omtyckt och leveranssäker medlem i vilket team som helst.

  • .Net
  • Java
  • Azure
  • DevOps
  • Frontend

Isak Styf

Isak drivs av att upptäcka mönster, se förbättringsbehov och leda i förändring. Han rör sig obehindrat mellan utvecklingsstrategi, övergripande arkitektur och enhetstester, för att hela tiden vara där han gör bäst nytta för organisationen. Med sitt lugna och trygga sätt lotsar han med stadig hand verksamheter mot målet.

  • Arkitekt
  • Cloud Native
  • DevOps
  • Teamledare
  • Utvecklingsledare