Utveckling och integration

På Masarin arbetar systemutvecklare och arkitekter med ett genuint intresse för teknik. Vi erbjuder framtagning av nya systemlösningar eller förbättring av befintliga. Våra konsulter är erfarna med hög teknisk kompetens och samarbetsförmåga och kan även hjälpa till med teknik- och metodval utifrån det problem som ska lösas.

Antingen levererar Masarin ett komplett utvecklingsteam bestående av alla de kompetenser ni behöver för att ta fram den önskade lösningen, eller så kompletterar vi era befintliga team med den eller de kompetenser ni har behov av. Vi kan finnas på plats hos er eller utgå från våra egna lokaler.

För att ständigt utvecklas och kunna erbjuda våra kunder de bästa lösningarna, har utvecklare och arkitekter samt andra nyfikna masariner återkommande kompetensutvecklingsträffar där de demonstrerar för varandra och labbar med nya tekniker.

Har du en ledande roll i ditt utvecklingsteam och känner att du behöver stöd för att utvecklas vidare? Då kan du prova vårt koncept PT@work, där du får handledning av någon av våra seniora systemutvecklare på plats med utgångspunkt i verkliga situationer.

Som anställda på Masarin arbetar vi i rollen som konsult, vilket innebär att vi har möjlighet att arbeta i olika uppdrag och kunder. Vi har som ambition att arbeta teambaserat tillsammans med kollegor i kundspecifika uppdrag, och ibland blir uppdraget mer självständigt.

I samarbete och nära dialog hjälper systemutvecklare och arkitekter våra kunder att utveckla och realisera moderna och ändamålsenliga systemlösningar. Exempel på uppdrag är:

  • Program- och projektledning
  • Arkitektur
  • Utveckling
  • Metodstöd och utbildning
  • Integration

Tillsammans kan vi erbjuda en bredd och djup teknisk kompetens och nedanför kan ni se vad som finns ”bakom huven” på det som sedan blir en nytta ute hos våra kunder.

techstack

Nyfiken på oss? Läs mer om gänget här eller kika in på vår karriärssida.