Tillbaka till översikten

David Fritsch

Organisationsutvecklare
BI-arkitekt
Kulturutveckling
Konflikthantering
Självorganisering

David Fritsch

Organisationsutvecklare
BI-arkitekt
Kulturutveckling
Konflikthantering
Självorganisering

David Fritsch

Organisationsutvecklare
BI-arkitekt
Kulturutveckling
Konflikthantering
Självorganisering

Med öppenhet, frågvishet och ett agilt förhållningssätt drivs David av att skapa psykologisk trygghet i sina relationer och på så sätt möjliggöra en djupare förståelse för sin omgivning. David frodas i det personliga mötet men reflekterar också ständigt kring mönster och helhet. Med en bakgrund som BI-arkitekt och en utbildning till gestaltterapeut rör han sig sömlöst mellan teknik och mänsklig dynamik.

David drivs av att förstå, förklara och utveckla människor och verksamheter. Detta gör han i roller som individ- och organisationsutvecklare samt förändringsledare inom företagskultur. Med mycket energi, mognad och sund självdistans kan han möta och förädla de flesta känslor och situationer. David trivs lika bra när han ger individuell coaching som när han handleder en grupp eller formar processer för långsiktigt hållbar företagskultur.

I samarbete med David finns det plats för genuin psykologisk trygghet samtidigt som du konstant utvecklas.

Utöver jobbet som konsult på Masarin älskar David allt som har med friluftsliv att göra. Långa vandringar med ändamålsenlig utrustning och familjen som sällskap är ett tillfälle då David tankar insikt, glädje och energi. Utöver det syr han gärna sina egna kläder, tränar meditation genom andningsövningar och fokuserar på sin fysiska och psykiska hälsa och utveckling.

I samarbete med David finns det plats för genuin psykologisk trygghet samtidigt som du konstant utvecklas. Han bidrar med lätthet till rätt förutsättningar för att göra det allra svåraste pratbart och därmed lyfta individer, grupper och organisationer till en trygg och glädjefylld plats för ständig utveckling.