Tillbaka till översikten

Jessica Karlsson

Systemutveckling
C#
.Net
Scrum Master

Jessica Karlsson

Systemutveckling
C#
.Net
Scrum Master

Jessica Karlsson

Systemutveckling
C#
.Net
Scrum Master

Jessica är en erfaren fullstackutvecklare med lång och bred erfarenhet av flera olika roller inom IT-utveckling. Med sin bakgrund från olika branscher och organisationer, senast inom logistiksektor och fordonsindustrin, har Jessica en förmåga att snabbt sätta in sig i verksamheten och behovet.

Genom att jobba testdrivet och gärna agilt har Jessica lätt att både nyutveckla och jobba med förvaltning av befintliga system. Hon jobbar ledigt i samtliga delar av utvecklingsprocessen, alltifrån kravspecifikation och design till leverans och support.

Med en stark förståelse för olika programmeringsspråk och agila metoder utmärker sig Jessica genom att leverera effektiva och högkvalitativa lösningar. Hennes erfarenhet som Scrum Master bidrar ytterligare till hennes förmåga att effektivisera utvecklingsprocesser och säkerställa effektivt teamwork.

Kunder, kollegor och projektdeltagare beskriver Jessica som en problemlösare, en som tar ansvar och gör det där lilla extra som andra lätt missar. Hon är en riktigt bra teamspelare som alla team behöver.