Tillbaka till kurser

Självledarskap för hållbar arbetshälsa VT 2019

Vi lanserar nu en ny spännande skräddarsydd utbildning i självledarskap för hållbar arbetshälsa som vi satt samman på förfrågan från organisationer som vill arbeta förebyggande med chefer och medarbetare för att undvika negativa effekter av stress.

Utbildningen syftar till att utveckla individens självkännedom för att hantera den yttre världens krav och press. Arbete med teorier och upplevelsebaserade övningar hämtade från våra olika evidensbaserade teoribaser stärker självkänsla och självförtroende för att må bättre och att bli starkare och effektivare i arbetslivet. Utbildningen är anpassad för att fungera i en tillvaro med höga krav och stark press och genomförs en dag varannan vecka, vilket ger möjligheter till lättare planering samt reflektioner mellan varje tillfälle.

Programmet genomförs under dagtid varannan tisdag med start tisdag 15 januari sedan fortsätter vi 29 januari, 12 februari, 26 februari, 12 mars och 26 mars. Genomförandet sker i Masarin Consultings lokaler på Trädgårdsgatan 27 i Sundsvall.

Varmt välkommen!

Självledarskap för hållbar arbetshälsa VT 2019

Masarin, Trädgårdsgatan 27 i Sundsvall

2019-01-15 — 2019-03-26

19000 kr exkl material