Tillbaka

Arkitekt

Sundsvall — 100% — Sista ansökan: 2018-12-14

Hos oss kommer du att känna dig som en betydelsefull pusselbit på en resa där du får möjlighet att utvecklas och växa som person och yrkesmänniska

Masarin söker fler medarbetare med genuint tekniskt intresse för att fortsätta möta våra kunders behov av bra systemlösningar. Våra arkitekter och utvecklare arbetar med det de själva ofta uttrycker som sin hobby. De gör positiva avtryck ute hos våra kunder då passionen och förkärleken för spännande teknik och komplexitet tillsammans med god samarbetsförmåga ger fina resultat.

Om tjänsten

Som anställd på Masarin arbetar du i rollen som konsult, vilket innebär att du har möjlighet att arbeta i olika uppdrag och kunder. Vi har som ambition att arbeta teambaserat tillsammans med kollegor i kundspecifika uppdrag, och ibland blir uppdraget mer självständigt.

Som arkitekt är du en nyckelperson då vi i många av våra uppdrag har möjligheten att påverka teknik- och metodval utifrån vilket problem vi ska lösa. Det är fantastiskt roligt för de som arbetar i uppdragen och ställer samtidigt krav på förmåga vad gäller teknisk kompetens, samarbetsförmåga och ledarskap.

Tillsammans ordnar vi så att du får ett roligt, utvecklande och tekniskt avancerat uppdrag som blir en riktigt bra utveckling för dig.

Vem är du?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet i rollen som IT-arkitekt och har gedigen kunskap av systemutveckling i Java och/eller.Net. Är du certifierad IT-arkitekt så ser vi det som ett stort plus. Vi ser gärna att du även har ett genuint intresse för metod och arkitektur och gärna i kombination med projekt- och utvecklingsledning, samt att du har relevant Högskoleutbildning.

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss och våra medarbetare kännetecknas av en nyfiken och kundorienterad inställning, samt har förmågan att hantera komplexa uppdrag. I rollen som arkitekt behöver du vara kommunikativ och har en väl utvecklad ledarförmåga utifrån att andra ska vilja följa dig, dina idéer och din vision.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vår absolut viktigaste del av företaget är vi som arbetar i företaget, människorna. Utan oss är vi ingenting och tillsammans är vi allting, det är vi som gör avtryck. Vår medarbetaridé bygger på att ”vi är eftertraktade och efterfrågade och vi väljer Masarin för att vi trivs och utvecklas, vi vill vara här”. Hos oss ska möjligheten finnas att växa som människa och yrkesperson för att nå en större del av sin fulla potential. Det innebär att du kommer att ha goda möjligheter till utveckling och utbildning.

På Masarin arbetar vi med teknik som ligger i framkant och där kan du som medarbetare få stort utrymme att påverka din personliga utveckling. I många av våra uppdrag har vi möjlighet att påverka teknik och metodval utifrån uppdragets innehåll vilket innebär ett eget ansvar och fritt spelrum att hitta kreativa lösningar som gör våra kunder framgångsrika på marknaden.

Mer information

Vi samarbetar med Experis IT och har du frågor eller vill veta mera om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Det går även bra att kontakta Johan Herneheim på Masarin på telefon 072-235 88 01

Vi arbetar med löpande urval och ber dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast den 5 november.

Skicka in din ansökan via Experis här