Tillbaka

IT-arkitekt

Sundsvall / Göteborg — 100 % — Sista ansökan: 2022-11-30

Går du igång på komplexitet? Uppskattar du möjligheten att påverka teknik- och metodval? Älskar du att bygga kod av god kvalitet, även om det är andra som faktiskt bygger utifrån din idé? Har du haft en bra dag om du fått ha goda samtal med andra människor?

Då kanske Masarin kan vara något för dig! Känner du igen dig i beskrivningen som Lena visar upp? Nyfiken på att utforska om vi kan vara något för varandra? Hör av dig till Erika för en masarinkaffe!

Vad kan vi erbjuda dig?

Förutom riktigt sköna kollegor, en konsultroll med möjlighet att jobba med spännande uppdrag/kunder så är vi ett företag som lägger mycket krut på den personliga utvecklingen hos våra medarbetare. Det sker både individuellt och tillsammans i form av t.ex. personlig handledning, uppdragshandledning i grupp och utvecklingsdagar. Utöver den grundstrukturen så är vi ett gäng som gillar att umgås, hitta på roliga saker ihop och har en höstresa som vi ser fram emot varje år.

Lite längre ned på denna sida kan du läsa mer om vad som ingår hos oss. Nyfiken på vår stack? Kika in här.

Nyfiken på vad det skulle innebära att bli en Masarinare? Vilka kunder du skulle få jobba med och kanske höra lite om diwise också? Hör av dig till erika.hallstrom@masarinconsulting.se och så bokar vi in en masarinkaffe.

Passa på att kika runt på vår hemsida. Om du vill se vilka du skulle få som kollegor så ser du det här och här kan du även läsa deras story.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag, annonssäljare eller liknande.