Tillbaka

IT-arkitekt

Sundsvall / Göteborg / Remote — 100 % — Sista ansökan: 2022-01-31

Går du igång på komplexitet? Uppskattar du möjligheten att påverka teknik- och metodval? Älskar du att bygga kod av god kvalitet, även om det är andra som faktiskt bygger utifrån dina idéer? Har du haft en bra dag om du fått ha goda samtal med andra människor? 

Kod

Framförallt, vill du bli kollega med Isak, Jens, Micke och resten av detta gäng?

Om tjänsten 

Som anställd på Masarin arbetar du i rollen som konsult, vilket innebär att du har möjlighet att arbeta med olika uppdrag och kunder. Nu finns också möjligheten att arbeta mot Göteborg på distans eller på plats, och vice versa mot Sundsvall om du befinner dig i Gbg. Vi har som ambition att arbeta teambaserat tillsammans med kollegor i kundspecifika uppdrag, och ibland blir uppdraget mer självständigt. 

Vi tänker att du i rollen som arkitekt har en viktig roll i relation till våra kunder och kollegor då du förväntas ta ledarskapet inom en rad frågeställningar och dilemman som kunden handskas med. Du kommer utifrån din roll att ha möjligheten att påverka teknik- och metodval, vilket är fantastiskt roligt och ställer samtidigt höga krav på förmåga vad gäller teknisk kompetens, samarbetsförmåga och ledarskap. 

Exempel på arbetsuppgifter kan vara: 

  • Coacha och vägleda team och organisationer mot ett arbetssätt och en arkitektur där respektive team tar ansvar för sin leverans ända ut till kund 
  • Assistera leveransteam i deras design och arkitekturarbete för att säkerställa en hög säkerhet, skalbarhet och kvalitet på leveransen 
  • Ta fram ramverk och principer för ett eller flera utvecklingsteam 
  • Delta operativt i utvecklingsteam i rollen som lösningsarkitekt och lead developer 

För ett år sedan lanserade vi en produkt för sensorkommunikation, diwise, där du (om du vill), får vara med och utveckla den ytterligare mot våra kunder.

Vem är du 

Vi söker dig som har några års erfarenhet av roller som IT-arkitekt, lösningsarkitekt eller lead developer inom utveckling av storskaliga distribuerade system. 

Grundkraven för tjänsten är: 

  • Att du besitter god kunskap om vad som karaktäriserar en bra molnarkitektur när det gäller exempelvis säkerhet, underhållsbarhet, skalbarhet, testbarhet och observerbarhet  
  • Att du har relevant utvecklarerfarenhet i bagaget och är bevandrad inom flera av dessa områden; Java, C#/.NET Core, Go, Vue, React
  • Att du har god erfarenhet av en eller flera av; Azure, AWS, Google Cloud eller OpenShift 

Vi ser gärna att du har ett genuint intresse för metod och arkitektur och gärna i kombination med utvecklingsledning, samt att du har relevant utbildning. 

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss då våra medarbetare kännetecknas av en nyfiken och kundorienterad inställning, samt förmågan att hantera komplexa uppdrag. I rollen som arkitekt behöver du vara kommunikativ och ha en väl utvecklad ledarförmåga utifrån att andra ska vilja följa dig, dina idéer och din vision. 

Vad kan vi erbjuda dig? 

Masarin arbetar vi med teknik som ligger i framkant och där kan du som medarbetare få stort utrymme att påverka din personliga utveckling. I flertalet av våra uppdrag har vi möjlighet att påverka teknik och metodval utifrån uppdragets innehåll, vilket innebär ett eget ansvar och fritt spelrum att hitta kreativa lösningar som gör våra kunder framgångsrika på marknaden. 

Vår absolut viktigaste del av företaget är vi som arbetar i företaget, människorna. Våra konsulter arbetar med det de själva ofta uttrycker som sin hobby. De gör positiva avtryck ute hos våra kunder då passionen och förkärleken för spännande teknik och komplexitet tillsammans med god samarbetsförmåga ger fina resultat. 

Hos oss ska möjligheten finnas att växa som människa och yrkesperson för att nå en större del av sin fulla potential. Det innebär att du kommer att ha goda möjligheter till utveckling och utbildning. 

Mer information 

Intresserad av tjänsten? Hör av dig till mig på erika.hallstrom@masarinconsulting.se och så bokar vi in en masarinkaffe.

Vi arbetar med löpande urval och ber dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanbeder oss kontakt från rekryteringsbolag, annonssäljare eller liknande.