Tillbaka

Projektledare

Sundsvall / Göteborg / Remote — 100 % — Sista ansökan: 2022-08-19

Har du erfarenhet från flera olika roller och uppdrag inom ledning och utveckling där drivkraften, förutom att nå målet, är att hitta möjligheter till dialog i grupper för att arbeta bättre och effektivare?

Är du trygg, nyfiken och har lätt för att möta människor i olika situationer?

Då kanske Masarin kan vara något för dig! Känner du igen dig i beskrivningen som Erik visar upp? Nyfiken på att utforska om vi kan vara något för varandra? Hör av dig till Erika för en masarinkaffe!

Vad kan vi erbjuda dig?

Förutom riktigt sköna kollegor, en konsultroll med möjlighet att jobba med spännande uppdrag/kunder så är vi ett företag som lägger mycket krut på den personliga utvecklingen hos våra medarbetare. Det sker både individuellt och tillsammans i form av t.ex. personlig handledning, uppdragshandledning i grupp och utvecklingsdagar. Utöver den grundstrukturen så är vi ett gäng som gillar att umgås, hitta på roliga saker ihop och har en höstresa som vi ser fram emot varje år.

Lite längre ned på denna sida kan du läsa mer om vad som ingår hos oss.

Nyfiken på vad det skulle innebära att bli en Masarinare? Hör av dig till erika.hallstrom@masarinconsulting.se och så bokar vi in en masarinkaffe.

Passa på att kika runt på vår hemsida. Om du vill se vilka du skulle få som kollegor så ser du det här och här kan du även läsa deras story.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag, annonssäljare eller liknande.