Tillbaka

Är du vår nästa systemutvecklare?

Sundsvall — 100 % — Sista ansökan: 2021-03-19

Vi vill ha in en till Daniel.
Vad menar vi med det då? Jo men Daniel är systemutvecklare här på Masarin, tillsammans med MarcusJens, Håkan och Lamin. Även Åsa har jobbat inom systemutveckling, så väl som flera av våra andra Masarinare, vilka använder erfarenheterna i de olika roller dem har idag.


Så vad söker vi?
 I grunden finns ett genuint intresse för teknik, kärleken till arbetet, till lösningen, till koden kombinerat med uppskattningen till kollegor och kunder som bidrar till vår utveckling. Du har en relevant utbildning, hunnit jobba inom IT några år och bör vara väl bevandrad inom flera av dessa områden; Java, C#/.NET, Python, Go, Vue, React, JavaScript/TypeScript, REST, GraphQL, Git.

Det finns flera andra erfarenheter som är meriterande men det kan vi prata vidare kring i ett samtal.

Vad får du hos oss?
Förutom riktigt sköna kollegor så kommer du att få arbeta i rollen som konsult, vilket innebär att du har möjlighet att arbeta med olika uppdrag och kunder.  Vi har som ambition att arbeta teambaserat tillsammans med kollegor i kundspecifika uppdrag, och ibland är uppdraget mer självständigt.

Tillsammans med dina kollegor kommer du att ha möjligheten att påverka teknik- och metodval, vilket är fantastiskt roligt och ställer samtidigt höga krav på förmåga vad gäller teknisk kompetens, samarbetsförmåga och inte minst viljan att lära sig nya saker.

Vi har ett stort spann av kunder inom den privata och offentliga sektorn och vi har just nu en hel del spännande uppdrag som vi behöver fler utvecklare till. Lite längre ned på denna sida kan du läsa mer om vad som ingår här hos oss.

Vår absolut viktigaste del av företaget är vi som arbetar i företaget, människorna. Utan oss är vi ingenting och tillsammans är vi allting, det är vi som gör positiva avtryck.

Hos oss ska möjligheten finnas att växa som människa och yrkesperson för att nå en större del av sin fulla potential.

Intresserad av joina oss? Maila då din ansökan till erika.hallstrom@masarinconsulting.se