Tillbaka

Systemutvecklare frontend och backend

Sundsvall / Göteborg — 100 % — Sista ansökan: 2022-11-30

Älskar du att bygga kod av god kvalitet? Tycker du om att arbeta med problemlösning i team? Vill du fortsätta att utveckla din tekniska förmåga? Uppskattar du att ha roliga människor runt omkring dig?

Då kan Masarin vara stället för dig!
Hos oss finns möjligheten att växa som människa och yrkesperson, och vi vill skapa en grund där du ska kunna nå en större del av din fulla potential. Om du känner igen dig i Åsas skylt nedan, så ska du ju passa på att ta en masarinkaffe och en glass med Erika och prata lite framtid.

Vad kan vi erbjuda dig?

Förutom riktigt sköna kollegor, en konsultroll med möjlighet att jobba med spännande uppdrag/kunder så är vi ett företag som lägger mycket krut på den personliga utvecklingen hos våra medarbetare. Det sker både individuellt och tillsammans i form av t.ex. personlig handledning, uppdragshandledning i grupp och utvecklingsdagar. Utöver den grundstrukturen så är vi ett gäng som gillar att umgås, hitta på roliga saker ihop och har en höstresa som vi ser fram emot varje år.

Lite längre ned på denna sida kan du läsa mer om vad som ingår hos oss. Nyfiken på vår stack? Kika in här.

Nyfiken på vad det skulle innebära att bli en Masarinare? Vilka kunder du skulle få jobba med och kanske höra lite om diwise också? Hör av dig till erika.hallstrom@masarinconsulting.se och så bokar vi in en masarinkaffe.

Passa på att kika runt på vår hemsida. Om du vill se vilka du skulle få som kollegor så ser du det här och här kan du även läsa deras story.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag, annonssäljare eller liknande.