Tillbaka

Systemutvecklare

Sundsvall / Göteborg / Remote — 100% — Sista ansökan: 2021-12-31

Tycker du om att skapa bra kod tillsammans med andra och uppskattar kompetenta människor runt omkring dig så kan Masarin vara stället för dig. Här arbetar människor med att skapa lösningar och bygga system som andra behöver för att kunna realisera sina idéer. I grunden finns kärleken till arbetet, till lösningen, till koden kombinerat med uppskattningen till kollegor och kunder som bidrar till vår utveckling. 

Om tjänsten 

Som anställd på Masarin arbetar du i rollen som konsult, vilket innebär att du har möjlighet att arbeta med olika uppdrag och kunder. Vi har som ambition att arbeta teambaserat tillsammans med kollegor i kundspecifika uppdrag, och ibland är uppdraget mer självständigt. 

Tillsammans med dina kollegor kommer du att ha möjligheten att påverka teknik- och metodval, vilket är fantastiskt roligt och ställer samtidigt höga krav på förmåga vad gäller teknisk kompetens, samarbetsförmåga och inte minst vilja till att vilja lära sig nya saker.

Vi kan erbjuda en bredd och djup teknisk kompetens och nedanför kan du se vad som finns ”bakom huven” på det som sedan blir en nytta ute hos våra kunder.

Techstack

Vem är du

I grunden finns ett genuint intresse för teknik, kärleken till arbetet, till lösningen, till koden kombinerat med uppskattningen till kollegor och kunder som bidrar till vår utveckling. Du har en relevant utbildning, hunnit jobba som utvecklare eller lead developer i några år och bör vara väl bevandrad inom flera av dessa områden; Java, C#/.NET, Python, Go, Vue, React, JavaScript/TypeScript, REST, GraphQL, Git.

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss då våra medarbetare kännetecknas av en nyfiken och kundorienterad inställning, och du räds inte utmaningen att hantera komplexa uppdrag.

Vad kan vi erbjuda dig?

Förutom riktigt sköna kollegor, en konsultroll med möjlighet att jobba med spännande uppdrag/kunder så är vi ett företag som lägger mycket krut på den personliga utvecklingen hos våra medarbetare. Det sker både individuellt och tillsammans i form av t.ex. personlig handledning, uppdragshandledning i grupp och utvecklingsdagar. Utöver den grundstrukturen så är vi ett gäng som gillar att umgås, hitta på roliga saker ihop och har en höstresa som vi ser fram emot varje år.

Lite längre ned på denna sida kan du läsa mer om vad som ingår hos oss.

Nyfiken på vad det skulle innebära att bli en Masarinare? Vilka kunder du skulle få jobba med och kanske höra lite om diwise också? Hör av dig till erika.hallstrom@masarinconsulting.se och så bokar vi in en masarinkaffe.

Passa på att kika runt på vår hemsida. Om du vill se vilka du skulle få som kollegor så ser du det här och här kan du även läsa deras story.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag, annonssäljare eller liknande.