Tillbaka

Utvecklingsledare

Sundsvall / Göteborg / Remote — 100 % — Sista ansökan: 2022-08-19

Tycker du om att bidra till väl fungerande team, uppleva att människor omkring dig växer och utvecklar förmåga till samverkan? Uppskattar du en god metod – medvetet vald utifrån problemets natur? Tror du på den inneboende potentialen hos människor och deras vilja till att göra bra saker bara de får förutsättningar?

Då kan Masarin vara något för dig!
Känner du igen dig i beskrivningen som Daniel visar upp? Hör av dig till Erika för en masarinkaffe och så kan ni utforska om du och Masarin är en match för varandra!

Vad kan vi erbjuda dig?

Förutom riktigt sköna kollegor, en konsultroll med möjlighet att jobba med spännande uppdrag/kunder så är vi ett företag som lägger mycket krut på den personliga utvecklingen hos våra medarbetare. Det sker både individuellt och tillsammans i form av t.ex. personlig handledning, uppdragshandledning i grupp och utvecklingsdagar. Utöver den grundstrukturen så är vi ett gäng som gillar att umgås, hitta på roliga saker ihop och har en höstresa som vi ser fram emot varje år.

Lite längre ned på denna sida kan du läsa mer om vad som ingår hos oss.

Nyfiken på vad det skulle innebära att bli en Masarinare? Hör av dig till erika.hallstrom@masarinconsulting.se och så bokar vi in en masarinkaffe.

Passa på att kika runt på vår hemsida. Om du vill se vilka du skulle få som kollegor så ser du det här och här kan du även läsa deras story.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag, annonssäljare eller liknande.