En personlig tränare på arbetet - Prova PT@work

PT@Work, din personliga tränare på arbetsplatsen, en enkel tjänst för dig som behöver hjälp i ditt ledarskap. För att bli riktigt bra på något behövs träning och coachning. Med små medel på plats hos dig bidrar PT@Work till ökad effektivitet genom att coacha, handleda och ge feedback med utgångspunkt i en specifik situation i vardagen och tankar om utveckling framåt.

Kanske vill du ha feedback på vad som är väl fungerande och utvecklingsbart i ditt ledarskap under exempelvis ett standupmöte med ditt scrumteam eller under andra typer av möten.

Våra konsulter har olika bakgrund, erfarenhet och specialistområden. Vi kopplar ihop dig med en konsult med relevant kompetens och ni pratar ihop er om en tid. Det handlar inte om att bedöma vad som är rätt eller fel utan att få perspektiv på saker som görs och skulle kunna göras annorlunda. Genom PT@Work investerar du tid i ditt professionella yrkesliv såväl som att stärka utvecklingen i din organisation.

Kontakta Niklas så berättar han mer

Niklas Morlin

Niklas är den humoristiska, professionella, relationsorienterade och varma lyssnaren som tillbringar sin tid i telefonen och i våra kunders olika mötesrum. Hur han tar sig dit vet ingen, och vi är mäkta imponerade. Livsdrömmen är att se världen från relingen på en segelbåt.

  • Försäljning
  • Relationer
  • Säljcoachning
  • Sonos