IT och digitalisering

IT och digitaliseringTeknisk expertis med fokus på värde

Behöver ni förbättra era systemlösningar, eller ta fram nya? Våra systemutvecklare och arkitekter hjälper er att utveckla IT-lösningar i teknisk framkant, som skapar värde för verksamheten.

Kontakta oss
Agila utvecklingsteam IoT AI Systemutveckling Krav Test Arkitekturtjänster Diwise Metodstöd Scrum Master Öppen källkod Dataanalys

IT-lösningar som ger resultatVärdedriven utveckling

Vilket värde levererar dina IT-system till verksamheten? Där ligger vårt fokus. Genom att kombinera användarcentrerad design, agila metoder och innovativa tekniker säkerställer vi att varje lösning är anpassad efter dina behov och bidrar till ökad effektivitet och konkurrenskraft. Skräddarsydda lösningar som ger värde!

Läs mer
IT-lösningar som ger resultat
Markus Flyborg Sundsvalls kommun

I den komplexa och snabbrörliga miljön vi befinner oss känns det tryggt att jobba med Masarins konsulter. De som tänker både strategiskt, skalbart och har framtidens behov i åtanke.

Markus Flyborg, digital strateg vid Sundsvalls kommun
Läs mer

Din partner för skräddarsydda IT- och digitaliseringslösningar

I nära samverkan och med fokus på värdedriven utveckling skapar vi tillsammans effektiva IT-lösningar för just din verksamhet. På Masarin älskar vi både människor och kod!

Våra erfarna systemutvecklare och IT-arkitekter kombinerar kompetenser från molnarkitektur till minsta enhetstest för att erbjuda skalbara, flexibla och hållbara lösningar för dina behov. Med Masarin som partner får du tillgång till den senaste tekniken och den expertis som krävs för att navigera i det föränderliga IT- och digitaliseringslandskapet.

Utifrån dina behov

Vi kan leverera ett komplett utvecklingsteam med alla kompetenser som lösningen kräver, eller komplettera ert team med just de kompetenser ni behöver.

Bygg för din digitala framtid

Dyk in i nästa generations utveckling och bygg en framgångsrik digital framtid med Masarin som partner.

Kontakta oss

Vi kombinerar vår expertis inom banbrytande tekniker som AI, IoT, öppen källkod och dataanalys för att skapa skräddarsydda lösningar som ger din verksamhet en konkurrensfördel i den digitala eran.

Bred expertkompetens

Våra team av experter inom områden som maskininlärning och systemintegration arbetar tätt tillsammans med dig för att säkerställa att IT-lösningarna är anpassade efter dina behov och skapar största möjliga nytta.

Kontakta oss

Diwise – ett verktyg för hållbar samhällsutveckling

Diwise är en IoT-kommunikationsplattform som syftar till att göra Sverige mer transparent och hållbart genom att erbjuda smarta lösningar för grundläggande funktioner i en stad, som vattenhantering, trafikflöde och tillgänglighet för personer med funktionsnedsättningar.

Mer om Diwise

Diwise är utvecklad av Masarin i samarbete med samhällsaktörer. Genom att använda öppen källkod möjliggör plattformen samverkan mellan kommuner, företag och medarbetare. Öppen källkod gör också att Diwise kan dra nytta av befintliga tekniker och samtidigt bidra till den globala utvecklingen av smarta städer.

Samarbete mellan samhällsaktörer

Diwise bidrar till ökad effektivitet, bättre resursanvändning och minskad inlåsningseffekt. Med hjälp av Diwise kan samhällsaktörer arbeta tillsammans för att skapa en mer hållbar och inkluderande stadsmiljö.

Mer om Diwise

Utbilda digAktuella kurser och workshops

workshop
Online: Må bättre och bli effektivare med The Human Element
Datum
Tor 20 jun, 2024 – Tor 20 jun, 2024
Plats
Online via Zoom
kurs
Hållbart ledarskap – stress och välmående
Datum
Tis 10 sep, 2024 – Tis 17 sep, 2024
Plats
Online
kurs
The Human Element
Datum
Mån 07 okt, 2024 – Fre 11 okt, 2024
Plats
Lotsstugan utanför Härnösand
Alla kurser och workshops
Isak drivs av att upptäcka mönster, se förbättringsbehov och leda i förändring. Han rör sig obehindrat mellan utvecklingsstrategi, övergripande arkitektur och enhetstester, för att hela tiden vara där han gör bäst nytta för organisationen. Med sitt lugna och trygga sätt lotsar han med stadig hand verksamheter mot målet.
Isak Styf, Masarin Consulting Group
Till konsultsidan

Vill du prata behov eller värde?

Niklas Morlin, Försäljning
070-509 20 48 | E-post
Till kontaktsidan