Må bättre och bli effektivare med The Human Element

Välkomna på en inspirerande upplevelse och workshop där vi presenterar The Human Element - Hur människorna fungerar avgör hur organisationen fungerar

THE Cecilia Peter

Må bättre och bli effektivare med The Human Element

Välkomna på en inspirerande upplevelse och workshop där vi presenterar The Human Element - Hur människorna fungerar avgör hur organisationen fungerar

Utvecklingsprogrammet THE – The Human Element tar fasta på det mänskliga för att öka effektivitet och motivation hos individer, grupper och organisationer. Programmet utvecklar självkännedom, självkänsla, kommunikationsförmåga och förmåga till konflikthantering hos individer. Detta ökar öppenheten och eget ansvarstagande och leder till smidigare samarbeten med ökat välmående och ökad produktivitet som resultat. 

THE är ett utvecklingsprogram som hjälper individen att nå sin fulla potential och stärka sin förmåga att bidra fullt ut i gruppen och organisationen. Hur människorna fungerar avgör hur organisationen fungerar.

Workshopen är uppbyggd som en THE i mikroformat och genomförs med övningar och moment ur utvecklingsprogrammet för att du som deltagare ska få en bättre förståelse för vad THE är för något och vad den syftar till. Det innebär att du får möjlighet att delta i en kort upplevelsebaserad resa med övningar, reflektioner och teori kopplat till både stunden i sig och till din verklighet utanför rummet.

Vi öppnar lokalen 7.30 och startar workshopen kl 8.00. Vi bjuder på kaffe och lättare frukost (finns gluten- och laktosfria alternativ) för den som är lite morgonhungrig.

Workshopen är ett smakprov på den längre utbildningen som är vecka 41 i Lotsstugan, Härnösand.

Vi har begränsat antal platser till både workshopen och utbildningen för bästa möjliga upplevelse, så vänta inte med att anmäla dig.

Anmäl dig här

Datum
ons 22 maj, 2024
Tid
08.00 - 10.00
Plats
Masarin Consulting, Trädgårdsgatan 27, Sundsvall
Pris
Kostnadsfritt
Kursanmälan

Kontakta mig

Peter Axelsson, Masarin Consulting Group
072-235 88 02 | E-post
Till kontaktsidan