Tillbaka till workshops

Workshop – Framtidens arbetsmetoder med AI och hållbarhet

Framtidens agila arbetssätt är fulla av möjligheter att fortsätta utvecklas och förbättras. Genom ökad användning av AI och automatisering kan vi frigöra tid för kreativt arbete och öka effektiviteten. Samtidigt kan vi förbättra användarupplevelsen och samarbetet mellan teammedlemmar för en sömlös och mer effektiv process.

Men det handlar inte bara om att öka effektiviteten – inom IT-sektorn kan vi också ta viktiga steg mot att minska våra utsläpp och bidra till en mer hållbar framtid. Genom att utforska hållbara lösningar och ta ansvar för vår klimatpåverkan kan vi spela en viktig roll i att skapa en mer hållbar värld.

Välkommen på en förmiddag med Helene som kommer prata om framtidens agila arbetssätt med dessa trender och möjligheter i åtanke.

Förutom inspiration så bjuder vi på masarinkaffe och något uppfriskande till. Du är välkommen från kl. 08.45 för lite mingel innan workshopen drar igång kl. 09.00.

Antalet platser är begränsat så anmäl dig redan idag.

Kom ihåg att vi gärna anordnar anpassade dragningar för större grupper antingen hos oss eller på plats hos er. Tag kontakt så diskuterar vi vilket upplägg som skulle passa er bäst.

Workshop – Framtidens arbetsmetoder med AI och hållbarhet

Masarin Consulting, Trädgårdsgatan 27, Sundsvall

2023-05-26 — 2023-05-26 09.00-11.00

Kostnadsfritt.