Tillbaka till workshops

Värdedriven utveckling – HR som agil möjliggörare

Vilka traditionella och invanda tankemönster och arbetssätt inom HR behöver utmanas och förändras för att möjliggöra en agil transformation?

Den agila organisationen kan bara lyckas bli agila fullt ut med rätt stödjande strukturer, något som vi som arbetar inom HR i regel sätter tonen för.
Det handlar bland annat om hur vi leder och styr, hur vi organiserar oss, hur vi utvärderar och följer upp på mål. Det handlar också om hur vi bygger strukturer för belöning, rekrytering och det kontinuerliga lärandet.

HR behöver grunda för flexibilitet, anpassningsbarhet och innovation för att stötta ledare och medarbetare. Vad innebär det för HR:s prioriteringar och vilken förflyttning krävs både i HR:s interna arbete och på det sätt som HR stöttar verksamheten?

Vi nosar på dessa frågeställningar och reflekterar tillsammans i ett gemensamt lärande. Workshopen vänder sig till dig som idag arbetar i en HR-funktion eller är beroende av det stöd som HR levererar, kanske en chef eller ledare i en agil organisation?

Frukost serveras från 07.45 och workshopen börjar kl. 08.00.

Vi bjöd in till denna workshop även i våras, och eftersom intresset var stort och deltagarna uttryckte stor uppskattning vill vi nu erbjuda ett nytt tillfälle så att fler kan få chansen att delta!

Kom ihåg att vi gärna anordnar anpassade dragningar för större grupper antingen hos oss eller på plats hos er. Tag kontakt så diskuterar vi vilket upplägg som skulle passa er bäst.

Välkomna till Helene och Johannas workshop!

 

Värdedriven utveckling – HR som agil möjliggörare

Masarin Consulting, Trädgårdsgatan 27, Sundsvall

2022-11-29 8.00-10.00

Kostnadsfritt.