Tillbaka till workshops

Värdedriven utveckling och devops med Helene & Isak

En konstant ström av värde från idé till leverans, en introduktion till hela workshopserien.

Hur blir vi effektivare och smartare tillsammans?

Välkommen till en första frukostworkshop i ämnet värdedriven utveckling och devops, där vi fördjupar oss i vad det betyder att vara värdedriven och produktfokuserad.

Vi kommer också att ge en introduktion till DevOps och en genomgång av dess tre grundprinciper. Vi varvar teori med praktik och reflektion.

Den här gången vänder vi oss till dig som vill ha mer kunskap på en teoretisk nivå om dessa områden, samt förstå hur DevOps som metod hänger ihop med ett värdedrivet arbetssätt. Du kanske har ett utvecklingsansvar på någon nivå i en organisation som funderar på eller redan har påbörjat ett införande av DevOps? Eller har du kanske ett ansvar för personalfrågor och vill veta mer om vad som kännetecknar en värdedriven organisation? Sitter du idag exempelvis som beställare, uppdragsledare, arkitekt, utvecklare, testare eller infra och vill ha lite bättre koll på grunderna i ”det här med DevOps”?

Då är det här workshopen för dig. Välkommen!

En god frukost serveras från 7.45 och vi sätter igång kl. 08.00.

Antalet platser är begränsat och för att få en så bra spridning som möjligt bland deltagarna kan vi komma att tillämpa lottning ur större grupper från samma företag. Kom ihåg att vi gärna anordnar anpassade dragningar för större grupper antingen hos oss eller på plats hos er. Tag kontakt så diskuterar vi vilket upplägg som skulle passa er bäst.
 

Värdedriven utveckling och devops med Helene & Isak

Masarin Consulting, Trädgårdsgatan 27, Sundsvall

2021-11-25 8.00-10.00

Kostnadsfritt