Tillbaka till workshops

Värdedriven utveckling och DevOps

En konstant ström av värde från idé till leverans

Följ med på en ny kunskapsresa

Under våren genomförde vi på Masarin en workshopserie på temat ”Agilt möter Människan”, där vi kopplade olika föreläsningsämnen till de 12 agila principerna. Nu startar vi upp en ny serie, med fokus på värdedriven utveckling och DevOps, där vi vill lyfta fram så väl de kulturella som tekniska perspektiven på hur ett större produktfokus och minskade ledtider kan öka såväl det levererade värdet som välmåendet i organisationen.

Välkommen till en första frukostworkshop på ämnet, där vi fördjupar oss i vad det betyder att vara värdedriven och produktfokuserad. Vi kommer också att ge en introduktion till DevOps, hur det används på marknaden idag, en grundläggande förklaring till den underliggande teorin samt en genomgång av de tre grundprinciperna som DevOps vilar på; flöde, feedback och kontinuerligt lärande.

Den här gången vänder vi oss till dig som vill ha mer kunskap på en teoretisk nivå om dessa områden, samt förstå hur DevOps som metod hänger ihop med ett värdedrivet arbetssätt. Du kanske har ett utvecklingsansvar på någon nivå i en organisation som funderar på eller redan har påbörjat ett införande av DevOps? Eller har du kanske ett ansvar för personalfrågor och vill veta mer om vad som kännetecknar en värdedriven organisation? Sitter du idag exempelvis som beställare, uppdragsledare, arkitekt, utvecklare, testare eller infra och vill ha lite bättre koll på grunderna i ”det här med DevOps”? Då är det här workshopen för dig. Välkommen!

Frukost serveras från 7.30.

Antalet platser är begränsat och för att få en så bra spridning som möjligt bland deltagarna kan vi komma att tillämpa lottning ur större grupper från samma företag. Kom ihåg att vi gärna anordnar anpassade dragningar för större grupper antingen hos oss eller på plats hos er. Tag kontakt så diskuterar vi vilket upplägg som skulle passa er bäst.

Värdedriven utveckling och DevOps

Masarin Consulting, Trädgårdsgatan 27

2019-11-06 8.00-10.00

Kostnadsfritt