Integritetspolicy

Denna policy beskriver hur vi samlar in, använder och skyddar dina personuppgifter när du använder våra tjänster och vår webbplats. Vi värnar om din integritet och följer gällande dataskyddslagar och regler. 

Senast uppdaterad: 2024-03-13 

1. Insamling av personuppgifter 

Vi samlar in personuppgifter när du frivilligt delar dem med oss, exempelvis när du fyller i våra formulär. De personuppgifter vi kan samla in inkluderar, men är inte begränsade till: 

  • Namn 
  • E-postadress 
  • Telefonnummer 

2. Användning av personuppgifter 
Vi använder dina personuppgifter för följande ändamål: 

  • För att kunna registrera dig på de kurser eller workshops du anmält dig till. 
  • För att kommunicera med dig och svara på dina frågor. 
  • För att skicka dig relevant information om våra tjänster (om du har godkänt det). 

3. Delning av personuppgifter 
Vi kommer aldrig dela dina personuppgifter med tredje part.  

4. Dataskydd och säkerhet 
Vi vidtar åtgärder för att skydda dina personuppgifter från obehörig åtkomst, förlust eller stöld. Vi använder säkerhetsprotokoll och teknik för att säkerställa att dina uppgifter är trygga. 

5. Dina rättigheter 
Du har rätt att begära tillgång till och korrigering av dina personuppgifter. Om du vill utöva dina rättigheter eller om du har några frågor om vår integritetspolicy, vänligen kontakta oss på info@masarinconsulting.se.  

6. Ändringar i integritetspolicyn 
Vi kan uppdatera vår integritetspolicy med jämna mellanrum. Om det görs väsentliga ändringar kommer vi att meddela dig via e-post eller genom att publicera en uppdaterad version på vår webbplats. 

Genom att använda våra tjänster samtycker du till denna integritetspolicy och behandlingen av dina personuppgifter enligt beskrivningen här.