Ledning och styrningLedarskap för både mål och mående

Ledarskap handlar om att lösa uppgifter tillsammans med andra människor och att få individer och grupper att nå sin fulla potential – och samtidigt må bra. Vi på Masarin hjälper dig att stötta, engagera, inspirera och fokusera.

Kontakta oss
Produktägare Agil coach Förändringsledare Projektledare Scrum Master Innovationsledare Teamledare Utvecklingsledare Interimschef

Stöd och utvecklingStändigt lite bättre

Din verksamhet ska nå målen, utvecklas med tiden och växa med uppgiften. Vi kan bidra med erfarna konsulter inom agilt ledarskap som stödjer din organisations transformation och resa. För ett medmänskligt målfokus och ständig, gemensam utveckling!

Läs mer
Stöd och utveckling
Lars Norling Servanet

Under alla år jag har jobbat tillsammans med Masarins konsulter har jag alltid mötts av energi, innovationstänk och respekt. Det som verkligen sticker ut är den nyfikenhet som finns på hur saker och arbetssätt sitter ihop så att det kan bli en bra lösning.

Lars Norling, Affärsområdeschef, Servanet
Läs mer

Vi tror på det agila

Genom att kontinuerligt leverera värde, förbättra arbetssätt och maximera kompetensnyttjandet hjälper våra agila ledare dig att nå organisationens mål.

Våra engagerade agila ledare brinner för att skapa en positiv arbetsmiljö och att långsiktigt bidra till framgångsrika resultat, oavsett om de kallas projektledare, produktägare, Scrum Master eller något annat. Vi tror på iterativa arbetssätt och feedback från slutkunder för att säkerställa att vi hela tiden levererar värde till kunder och intressenter.

Målet är att bygga organisationer som inte bara överlever förändringar, utan också strävar efter att ta nästa steg. Vi är måna om att inkludera och engagera alla, och att såväl organisation som individ ska må bra.

Vi driver både tekniskt utmanande projekt och uppdrag med fokus på verksamhetsutveckling.

Erfarna ögon ser mer

Våra konsulter har ofta en kombination av kompetenser, vilket gör att de kan tänka utanför boxen och se saker som andra kanske missar. Och vi jobbar kontinuerligt med självutveckling för att utveckla vårt ledarskap.

Våra konsulter har gedigen erfarenhet och arbetar både självständigt och i team. Vi har som ambition att arbeta teambaserat tillsammans med kollegor i kundspecifika uppdrag, då vi tror att ett plus ett blir tre när vi samarbetar.

Tillgång till all kompetens

Oavsett om du arbetar med en enskild konsult eller ett helt team från oss, får du tillgång till företagets samlade kompetens. Var sjätte vecka ses vi på Masarin för att utbyta tankar och idéer, få nya perspektiv och lära av varandras erfarenheter. Sammanlagt genomgår varje konsult ett 8-10 dagars ledarskapsprogram varje år. Denna kunskap tar vi sedan med oss till våra uppdragsgivare.

Utbilda digAktuella kurser och workshops

kurs
Hållbart ledarskap – stress och välmående
Datum
Tis 10 sep, 2024 – Tis 17 sep, 2024
Plats
Online
kurs
The Human Element
Datum
Mån 07 okt, 2024 – Fre 11 okt, 2024
Plats
Lotsstugan utanför Härnösand
kurs
Hållbart ledarskap – stress och välmående
Datum
Ons 23 okt, 2024 – Tor 24 okt, 2024
Plats
Centralt i Göteborg
Alla kurser och workshops
Det som gör Masarin Consulting Group unikt är fokuset på individen. Här är det viktigt att utvecklas som individ och även som medmänniska. Jag har lärt mig mycket om mig själv och andra under mina år här.
Karin Edlund, Masarin Consulting Group
Till konsultsidan

Vilka mål vill du nå?

Niklas Morlin, Försäljning
070-509 20 48 | E-post
Till kontaktsidan