Tillbaka till översikten
Servanet och Sundsvall elnät

Tvärfunktionellt team av sammanflätad expertis

Servanet case

Servanet och Sundsvall Elnät upplever kraften i samarbetet när Masarins dedikerade team arbetar nära dem för att åstadkomma många små förbättringar med stora resultat. 

Masarin imponerar!

Stora resultat kan komma från små handlingar. Masarins samlade teaminsats fokuserar på att leverera små men betydelsefulla förbättringar, så kallade #bättre. Masarin-teamet har hjälpt verksamheten att utvecklas. Utöver flera mindre förbättringar har teamet även gjort större införanden av nya system med kundanpassningar. Masarin har förbättrat rutiner och genom lyhördhet hjälpt Servanet och Sundsvall Elnät att prioritera bland alla förbättringsidéer.

”Vad snyggt! Bra jobbat. Jag är lite imponerad.” Så lät affärsområdeschef Lars Norlings spontana respons när Masarins systemutvecklare Erik Ström skapat en integration som på ett enkelt sätt synkroniserar information från ett system in till ett annat.

Att ingå i ett Masarin-team är inte bara en trygghet för mig utan även för kunden.

Daniel Toivonen, IT-arkitekt, Masarin Consulting Group.

Mångsidigt team ger bättre lösningar

Uppdragsteamet består av projektledare, verksamhetsutvecklare, IT-arkitekt och systemutvecklare från Masarin. Just sammansättningen av Masarin-teamet, med flera olika roller på plats, gör oss starka ihop. Våra olika kompetenser kompletterar varandra så att vi fångar fler perspektiv och får en djupare och bredare förståelse för kundens behov. Detta ger våra lösningar många infallsvinklar och ökar vår förmåga att identifiera och tillgodose potentiella utmaningar från flera håll. Värdet för kunden blir mer holistiska och effektivare lösningar.

Det är tacksamt att arbeta med en verksamhet som ger oss så stor frihet i drivet framåt. Både ledare och medarbetare är fantastiskt engagerade och delaktiga, vilket är en viktig framgångsfaktor för slutresultatet.

Åsa Sikström, projektledare och verksamhetsutvecklare​, Masarin Consulting Group.

Vi tror på goda relationer

Niklas Morlin, Försäljning
070-509 20 48 | E-post
Till kontaktsidan

Fler kundcase

Sundsvall - peter-van-der-meulen
Sundsvalls kommun

Sundsvalls kommuns fastigheter blir smartare

I den komplexa och snabbrörliga miljön vi befinner oss känns det tryggt att jobba med Masarins konsulter. De som tänker både strategiskt, skalbart och har framtidens behov i åtanke.

Läs kundcase
SSG

Tillit och trygghet driver innovation och utveckling hos SSG

Masarin är verkligen en trygg partner som ser människor, ser vad som händer i samspelet och vågar lyfta det. Det skapar en trygghet i rummet.

Läs kundcase