Verksamhetsutveckling och förändringsledning

Verksamhetsutveckling och förändringsledningMed helhetssyn på utveckling och förändring

Behöver ni utveckla arbetssätt, processer eller organisationen? Vi på Masarin kan hjälpa till! Att se till helheten är en del av vårt uppdrag, att hantera förändring vår vardag. Hela tiden med människan i centrum.

Kontakta oss
Verksamhetsutveckling Förändringsledning Agil coach Facilitering Metodstöd Processgenomlysning Verksamhetsarkitektur Utredning Organisations- & Verksamhetsanalys

Förändring med fokus på människanSkapa förutsättningar för att växa

Människan är av naturen nyfiken och vill utvecklas, men om vi överrumplas av förändringar som vi inte har bett om kan vi framstå som förändringsobenägna. Då behöver vi skapa rätt förutsättningar för förändring. Våra erfarna förändringsledare och verksamhetsutvecklare kan guida din organisation genom stora som små utvecklingsinsatser på resan mot hållbar tillväxt.

Läs mer
Skapa förutsättningar för att växa
Malin Lundgren SSG

Masarin har från dag ett varit en trygg samverkanspart som levererat långt mer än bara konsulter. De utmanar oss ständigt att titta på utvecklingsområden och lösningar för hela vår organisation.

Malin Lundgren, HR Chef, SSG
Läs mer

Passion för människor och processer

I nära samarbete med er hjälper vi till att ta organisationen från en punkt till en annan. Tillsammans lägger vi en hållbar grund för ökad lönsamhet och medarbetare som trivs och utvecklas. Våra lyhörda verksamhetsutvecklare och förändringsledare älskar både människor och processer!

Vi kombinerar djupgående analys med strategiskt tänkande och växlar mellan de stora och små perspektiven, för att tillsammans med er komma fram till en gemensam helhetsbild. Den är sedan utgångspunkten för tydliga strukturer, smidiga processer och fokusfrämjande arbetssätt.

Våra erfarna facilitatorer leder processen med en inkluderande metodik. Vi fångar upp människornas behov och engagerar alla i att visualisera problem och lösningar, vilket stärker känslan av ansvar för resultatet. Det är en resa mot trygghet att ta ett förbättringssteg i taget.

Genom att förstå kundresan såväl inifrån och ut som utifrån och in, skapar våra verksamhetsutvecklare och agila coacher värdedriven utveckling ur flera perspektiv. Vi har med oss fokus på er kunds upplevelse i allt vi gör. 

Vi hjälper gärna dig att utvecklas 

Arbetar du själv med verksamhetsutveckling eller strategi och känner att du behöver stöd för att få mer utväxling av ditt arbete? Då kan du få handledning av någon av våra erfarna konsulter – på din arbetsplats, med utgångspunkt i verkliga situationer.

Coaching, handledning och feedback i vardagen kan göra underverk för din utveckling. Ett handfast stöd i nuet kan också förstärka något du lärt dig vid en kurs, och förankra dina nya kunskaper.

Våra konsulter har olika bakgrund, erfarenhet och specialistområden. Vi kopplar ihop dig med en konsult med relevant kompetens och ni pratar ihop er om dina utmaningar. Det ger dig perspektiv på ditt arbete och insikter om vad som skulle kunna göras annorlunda. Det är en investering i både din profession och organisation. 

Utbilda digAktuella kurser och workshops

workshop
Online: Må bättre och bli effektivare med The Human Element
Datum
Tor 20 jun, 2024 – Tor 20 jun, 2024
Plats
Online via Zoom
kurs
Hållbart ledarskap – stress och välmående
Datum
Tis 10 sep, 2024 – Tis 17 sep, 2024
Plats
Online
kurs
The Human Element
Datum
Mån 07 okt, 2024 – Fre 11 okt, 2024
Plats
Lotsstugan utanför Härnösand
Alla kurser och workshops
En masarin är en kompetent person som både har hög leveranskapacitet och bidrar till en härlig stämning i teamet. Vi gillar att ha roligt, firar när det går bra och fångar upp varandra när det behövs.
Åsa Sikström, Masarin Consulting Group
Till konsultsidan

I behov av hjälp eller stöd?

Niklas Morlin, Försäljning
070-509 20 48 | E-post
Till kontaktsidan