Kontakta ossÄr det någon av oss du söker?

Niklas Morlin

Försäljning

Niklas, en humoristisk, varm och relationsinriktad person, navigerar skickligt mellan telefonsamtal och kundmöten, med en dröm om att segla jorden runt från en segelbåts reling.

Mer om mig

Erika Hällström

Rekrytering

Erika, en livsnjutare som älskar människomöten, är kreativ och stöttande samt expert på hälsosamma påhitt som gröna smoothies.

Mer om mig

Carolina Jonnor

Försäljning/Rekrytering

Carolina har 20 års erfarenhet av att utveckla lyckliga organisationer, vågar hantera svåra samtal och tar sig an utmaningar med entusiasm och skratt.

Mer om mig

Möt våra konsulter

Anna Alnefelt 

Anna är en naturlig ledare som förenar utvecklare och verksamhet. Hon har alltid ett leende på läpparna, bidrar med positiv energi och tar gärna täten för att leda teamet mot målet.

Mer om mig

Anna Maria Wall

Anna Maria har en drivkraft att förbättra verksamheter genom att omfamna komplexitet och synliggöra strukturer. När hon faciliterar grupper mot önskade mål får varje röst höras och synergier uppstår från den samlade kompetensen.

Mer om mig

Åsa Kärnebo

Åsa, ansvarsfull analytiker, skapar trygga arbetsmiljöer med prestigelöst förhållningssätt. Hennes fokus på kundnytta och fingertoppskänsla leder till framgångsrika projekt.

Mer om mig

Åsa Sikström

Åsa är en målinriktad relationsbyggare och glädjespridare som har fokus på helheten, men samtidigt koll på detaljer. Hon tror på öppen dialog och kreativitet för att uppnå effektivitet.

Mer om mig

Catrine Häggström

Catrine är en erfaren och energisk förändringsledare inom mjukvaruutveckling som fokuserar på att förenkla för att maximera värde och sprida energi till människor och grupper.

Mer om mig

Cecilia Herneheim

En god lyssnare som skapar förtroende och trygghet i relationer. Med ett djup i dialogen mellan människor och grupper hjälper hon dem att uppnå sina mål och skapa effektivitet.

Mer om mig

Christer Joelsson

Christer är en relationsbyggare som levererar med humor, elegans och ödmjukhet samtidigt som han alltid är öppen för nya utmaningar.

Mer om mig

Daniel Toivonen

Daniel är den kommunikativa fullstack-utvecklaren som med sin ihärdighet och vänliga natur blir en uppskattad och pålitlig medlem i alla team.

Mer om mig

Erik Ström

Med 20+ års systemutvecklingserfarenhet är Erik en mångsidig problemlösare som täcker allt från programmering till ledarskap och relationsbyggande, vilket gör honom ovärderlig i projekt.

Mer om mig

Eva Lena Persson

Eva Lena trivs bäst när hon får bidra i agila transformationer. Med sitt holistiska förhållningssätt och tydliga ledarskap skapar hon trygghet för både team och individer i förändringens olika faser.

Mer om mig

Håkan Wiklund

Håkan ”IoT” Wiklund är en ödmjuk och passionerad hacker som skapar innovativa mjuk- och hårdvarulösningar och är redo att koppla upp nya projekt.

Mer om mig

Isak Styf

Isak är en driven ledare som smidigt navigerar mellan strategi, arkitektur och tester för att bäst gynna organisationen med sitt lugna och trygga sätt.

Mer om mig

Jessica Karlsson

Jessica är fullstackutvecklaren vars analytiska sinnelag och målmedvetenhet, kombinerat med hennes exceptionella samarbetsförmåga, gör henne till lagspelaren som varje team behöver.

Mer om mig

Johan Herneheim

Utveckling på alla nivåer är en röd tråd i ”The Muffin Man’s” historia, som tror på balansen mellan individens potential och kollektivets styrka.

Mer om mig

Jon God

Jon arbetar med användarbaserad innovation och utveckling för att göra vardagen bättre. Med sitt kommunikativa och lugna sätt leder han diverse grupper mot gemensamma mål.

Mer om mig

Kajsa Dymling

Kajsa trivs som projektledare och produktägare, älskar att skapa samarbete och målorienterade team, och modererar gärna berikande samtal.

Mer om mig

Karin Edlund

En social pragmatiker som omsätter verksamhetens behov till realiserbara lösningar och fokuserar på affärsnyttan genom att prioritera det som är mest väsentligt.

Mer om mig

Lena Rikner

Lena är en varm och drivande person som skapar trygghet i nya team, vägleder till tillväxt och belyser nya perspektiv som ledare.

Mer om mig

Marcus Nyberg 

Marcus är en skicklig problemlösare med tekniskt kunnande och helhetsperspektiv, som balanserar genom utmaningar som en flipperkula på en båt.

Mer om mig

Mikael Nordberg

Mikael är en kodande arkitekt med omfattande kunskaper inom systemutveckling, som delar entusiastiskt med sig av sina lärdomar och brinner för ständig inlärning.

Mer om mig

Per Hansson

Per har lång lång erfarenhet som ledare inom olika branscher och har en fin förmåga att utveckla både människor och processer med hans unika kombination av tydlighet och empati.

Mer om mig

Peter Axelsson

I över 30 år har Peter samlat erfarenhet och kompetens, med förmågan att förklara komplexitet och se från olika perspektiv, och präglas av acceptans och nyfikenhet.

Mer om mig

Sofia Styf

Sofia har en oavbruten nyfikenhet som ständigt driver henne mot att anta nya utmaningar, både i spel och som utvecklare av mikrotjänster i Go och Kubernetesapplikationer.

Mer om mig

Våra orter

Sundsvall

Trädgårdsgatan 27, 2 tr
852 32 Sundsvall

Göteborg

Sankt Eriksgatan 6
411 05 Göteborg