Vill du jobba med oss?

Den absolut viktigaste delen av Masarin är människorna som arbetar här. Vill du vara en del av vår gemenskap? Kom in på en masarinkaffe så berättar vi mer.

Boka en masarinkaffe

Väx hos ossTillit, öppenhet och utveckling

Hos oss kan du förvänta dig att arbeta med din personliga utveckling mer än du förmodligen någonsin gjort tidigare, samtidigt som du går framåt i din profession. 

Vi arbetar aktivt med att bygga en öppen och tillitsfull miljö där människor vågar mötas i komplexa utmaningar. Vi uppmuntrar också alla att fördjupa sig i både tekniska kunskaper och mellanmänsklig samarbetsförmåga.

Väx hos oss

Bli en av ossLediga tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster ute men du är välkommen att höra av dig och prata framtid över en masarinkaffe.

För att du ska trivas hos oss tror vi att…

  • Du vill utvecklas tillsammans med andra.
  • Du delar gärna med dig av tankar, erfarenheter och reflektioner.
  • Du är trygg i din kompetens och erfarenhet.
  • Du söker en arbetsgivare som aktivt fokuserar på din personliga utveckling och avsätter mycket tid till den.
  • Du är bra på att upptäcka mönster, se lösningar och leda i förändring.
  • Du är en god lyssnare som tror på öppen dialog och den inneboende potentialen i individen och gruppen som helhet för att komma framåt.
  • Du triggas av att göra nytta, leverera och bidra till att göra positiva avtryck i ditt team, din organisation och samhället i stort.
Jag tror att en gemensam nämnare hos oss konsulter är nyfikenheten och intresset för andra människor. Men också drivkraften att få utveckla saker – allt ifrån människor och produkter till system och arbetssätt. 
Lena Rikner, Masarin Consulting Group
Till konsultsidan

Vill du vara del av något ovanligt vanligt?

Vi letar inte efter kodninjor, enhörningar eller managementkonsulter med vassa armbågar. Inte heller ser vi en extrem kapacitet att ha många bollar i luften samtidigt eller att vilja jobba mer än 40 timmar i veckan som en fördel. Vi vill att du ska ha kommit längre än så i din personliga utveckling.

Masarin kommer inte att bli din nya härliga ”familj”. Du har kanske fullt upp med den du redan har. Men vi kan lova dig en fin och stödjande gemenskap med vuxna människor som kan sätta sitt ego åt sidan för gruppens bästa.

Vi är snälla, otroligt kompetenta och tar ansvar. Dessutom älskar vi att nörda ner oss och att sedan mer än gärna dela med oss av vår kunskap till alla som vill lyssna.

Lär känna Masarin
Masarin - En del av något ovanligt vanligt

Ta en masarinkaffe med oss

Om du är nyfiken på att veta mer om hur det skulle se ut för dig att arbeta med oss så bjuder vi gärna på en masarinkaffe, alltså en avslappnad fika utan förbehåll. Hör av dig till Erika om du vill ses i Sundsvall eller Carolina om du har närmare till Göteborg.

Sundsvall

Trädgårdsgatan 27, 2 tr
852 32 Sundsvall

Göteborg

Sankt Eriksgatan 6
411 05 Göteborg