Vårt erbjudandeVår bredd blir er styrka

Masarin är ett lite annorlunda konsultföretag, med tvärfunktionell kompetens som sträcker sig från avancerad IT-utveckling till djup förståelse av det mänskliga samspelet. Det ger dig en partner som ser helheten, utan att missa några detaljer.

Kontakta oss
Vår bredd blir er styrka

Vad Masarin kan hjälpa dig med

Vi är en kreativ leverantör av konsulttjänster och anpassar arbetssätt, lösningar och organisation utifrån ditt behov av hjälp och stöd.

IT och digitalisering

Vi erbjuder anpassade IT-lösningar i teknisk framkant som tillför värde i din verksamhet och positionerar dig för framgång i den föränderliga digitala världen.

Läs mer

Ledning och styrning

Arbetar ni mot samma mål? Kommer ni till er rätt inom gruppen? Vill ni att rätt saker händer vid rätt tidpunkt? Våra konsulter hjälper er till produktivitet och välmående.

Läs mer

Verksamhetsutveckling och förändringsledning

Behöver ni utveckla arbetssätt, processer eller organisationen? För oss är helhetsperspektiv en del av uppdraget och att hantera förändring en del av vardagen.

Läs mer

Individ-, team- och organisationsutveckling

Hur människor fungerar individuellt och i relation till andra, sin omgivning och sitt uppdrag är avgörande för hur en organisation presterar. Vi hjälper er att utvecklas.

Läs mer

Utbilda digAktuella kurser och workshops

kurs
Hållbart ledarskap – stress och välmående
Datum
Tis 10 sep, 2024 – Tis 17 sep, 2024
Plats
Online
kurs
The Human Element
Datum
Mån 07 okt, 2024 – Fre 11 okt, 2024
Plats
Lotsstugan utanför Härnösand
kurs
Hållbart ledarskap – stress och välmående
Datum
Ons 23 okt, 2024 – Tor 24 okt, 2024
Plats
Centralt i Göteborg
Alla kurser och workshops

Förstärk ditt teamErfarna konsulter som bryr sig om människor

Våra konsulter blir en viktig del av era organisationer och hjälper er genom komplexitet, optimerar verksamheten och uppnår strategiska mål. Vi bidrar med kompetens och erfarenhet, viktiga pusselbitar som snabbt kan sättas in för att hantera utmaningar i dynamiska miljöer. Tillsammans främjar vi effektivitet och bidrar till välmående organisationer.

Vem söker du?
Erfarna konsulter - Masarin
Markus Flyborg Sundsvalls kommun

I den komplexa och snabbrörliga miljön vi befinner oss känns det tryggt att jobba med Masarins konsulter. De som tänker både strategiskt, skalbart och har framtidens behov i åtanke.

Markus Flyborg, digital strateg vid Sundsvalls kommun
Läs mer
Malin Lundgren SSG

Masarin har från dag ett varit en trygg samverkanspart som levererat långt mer än bara konsulter. De utmanar oss ständigt att titta på utvecklingsområden och lösningar för hela vår organisation.

Malin Lundgren, HR Chef, SSG
Läs mer