Tillbaka till översikten

Självledarskap för hållbar arbetshälsa

Utbildningen syftar till att utveckla individens självkännedom för att hantera den yttre världens krav och press.

Självledarskap-för-hållbar-arbetshälsa

Denna utbildning passar dig som söker bättre balans mellan prestation och återhämtning. Du kommer att utveckla din inre kompass och få bättre förmåga att styra ditt liv.

  • Öppet utvecklingsprogram alternativt företagsanpassat.
  • Sex heldagar utspridda över tio veckor.

Vi har satt samman denna utbildning på förfrågan från organisationer som vill arbeta förebyggande med chefer och medarbetare för att undvika negativa effekter av stress.

Några vinster som tidigare deltagare vittnat om efter våra utbildningar har varit större inre lugn och mindre spring i korridoren, ökad självkännedom och minskad självkritik, mod att bestämma själv och säga nej, träning i att känna efter och att dela med sig och ett smidigare samarbete. Spontana kommentarer som ”Det här var som en hjärtstartare” gör det lätt att planera in fler utbildningsinsatser.

Målgrupp

Den här utbildningen riktar sig till arbetsgivare och medarbetare som vill arbeta proaktivt och utveckla sitt självledarskap för ökad balans och ökat välmående som resultat. Processen leds av certifierade handledare med lång chefserfarenhet som arbetat med rehabilitering och organisationsutveckling och med utbildning i KBT och schematerapi från Svenska institutet för kognitiv beteendeterapi.

Metod

Arbete med teorier och upplevelsebaserade övningar hämtade från våra olika evidensbaserade teoribaser stärker självkänsla och självförtroende för att må bättre och att bli starkare och effektivare i arbetslivet. Utbildningen är anpassad för att fungera i en tillvaro med höga krav och stark press och genomförs en dag varannan vecka, vilket ger möjligheter till lättare planering samt reflektioner mellan varje tillfälle.

Skicka förfrågan

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kursanmälan

Utbilda digAktuella kurser och workshops

kurs
Hållbart ledarskap – stress och välmående
Datum
Tis 10 sep, 2024 – Tis 17 sep, 2024
Plats
Online
kurs
The Human Element
Datum
Mån 07 okt, 2024 – Fre 11 okt, 2024
Plats
Lotsstugan utanför Härnösand
kurs
Hållbart ledarskap – stress och välmående
Datum
Ons 23 okt, 2024 – Tor 24 okt, 2024
Plats
Centralt i Göteborg
Alla kurser och workshops

Vi hjälper dig mot hållbarhet

Peter Axelsson, Masarin Consulting Group
072-235 88 02 | E-post
Till kontaktsidan